Kom hoger in Google met website optimalisatie en SEO

Vindbaar zijn in Google is een van de belangrijkste pijlers van een website. Wij kennen alle 200+ factoren en weten precies wat ervoor nodig is om jouw website hoger te laten ranken.

Wat wij voor jou gaan doen

Met onderstaande SEO diensten gaan wij jouw site laten scoren in Google

Wij fixen de technische basis van jouw website en boosten deze in de resultaten van Google. Dit doen wij door epische content (teksten, afbeeldingen, video’s en meer) voor jouw bedrijf te ontwikkelen. Zo kun jij in de meeste gevallen binnen enkele maanden in de top 3 staan van Google op de meest lucratieve zoektermen voor jouw product of dienst.

coding icon levels

Technische SEO Optimalisatie

Snelle laadtijden, pakkende meta’s en meer. Wij zorgen voor een ijzersterke SEO basis.

Meer info

Om jouw website goed te laten ranken is het noodzakelijk dat deze een goede technische SEO-basis heeft. Alle content op jouw website zal namelijk beter ranken wanneer deze niet wordt gelimiteerd door lange laadtijden. Wij voeren een complete technische SEO-analyse uit en zullen alle gevonden problemen en verbeteringen doorvoeren.

coding icon document

Content Ontwikkeling

Geen saaie blogs, maar enkel hyper relevante content waar jouw site mee gaat ranken.

Meer info

De meest gemaakte fout is content geschreven voor de zoekmachine i.p.v. de uiteindelijke gebruiker. Hierdoor zie je veel sites met nutteloze teksten die niemand ooit zal lezen. Dit is SEO van 10 jaar geleden. Wij schrijven enkel content die daadwerkelijk van toegevoegde waarde is. Dit helpt om zowel bezoekers als Google te overtuigen dat jouw website belangrijk is en extra bezoekers verdiend. 

coding

Lokale SEO Optimalisatie

Lever je lokaal diensten of producten? Wij zorgen dat je in jouw regio gevonden wordt!

Meer info

Onvindbaar voor klanten bij jou in de buurt? Er zijn vele factoren die een rol spelen bij de lokale online vindbaarheid in Google. Wij weten precies waar we op moeten letten en zullen ervoor zorgen dat jouw website gevonden wordt bij bezoekers die jouw dienst of product in de buurt zoeken. Van restaurants tot loodgieters, wij helpen je graag!

coding icon brain

Content Boost

Wij geven jouw oude content een flinke upgrade zodat deze weer bezoekers trekt.

Meer info

Reeds een heleboel content bij jou op de website maar nog steeds onvindbaar in Google? De kwaliteit van de content is dan waarschijnlijk ondermaats. Wij bekijken alle teksten, beeldmateriaal en andere content en zullen deze opschonen, upgraden of verwijderen. Wij werken enkel met hyper relevante content die daadwerkelijk interessant is voor bezoekers en dus helpt om te ranken.

coding icon stats

SEO Analyse

Geen idee waarom jouw website niet rankt? Met een SEO-analyse komen wij erachter.

Meer info

Tijdens de SEO-Analyse lopen wij de website langs op meer dan 200+ rankingfactoren. Wij besteden hierbij extra tijd aan de belangrijkste rankingfactoren zoals de laadtijden van de website, het backlinkprofiel en de zichtbaarheid van de pagina’s in Google. Ook kijken wij naar SEO-technische factoren zoals rich data markup, canonieke url structuur, interne linkstructuur en sitemap instellingen. 

coding icon list

Linkbuilding

De #1 Google rankingfactor: inkomende backlinks. Wij regelen ze voor je!

Meer info

Backlinks zijn inkomende links van andere websites die doorverwijzen naar pagina’s van jouw site. Hoe beter deze inkomende links, hoe betrouwbaarder Google jouw website inschat. Het is dus cruciaal om backlinks te ontvangen van goede websites. Door middel van kwalitatieve content en inzage in de kwaliteit van websites weten wij de juiste backlinks voor jou te scoren!

Majestic logo
Search SEO logo
ahrefs logo
ubersuggest logo
Analytics logo
Semrush logo
SEO case miraflor Growth Leaders

SEO case uitgelicht

N

Technische SEO

N

Epische content ontwikkeling

Briefing
Miraflor.nl wilde graag hoger ranken in de gratis Google zoekresultaten. Op basis van een zoekwoordenanalyse is besloten om een artikel te schrijven met alle voordelen van de olie om zo oriënterende bezoekers te informeren en overtuigen.

Resultaat

  1. Binnen 1 maand stond het artikel bovenaan in Google
  2. Heeft een featured snippet vertoning (positie 0 in Google)
  3. Rankt op 12 zoekwoorden in de top 3
  4. Stijging in websitebezoekers van 47%

Winnen met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Voor 95% van de Nederlanders start de zoektocht naar een product of dienst op de eerste pagina van Google. Het is dus essentieel om hier gevonden te worden.

Met SEO zetten wij in op de zichtbaarheid in de organische (gratis) Google zoekresultaten. Een hoge positie (top 5) in deze resultaten is cruciaal voor het generen van bezoekers en conversies.

  1. Veel mensen (tot wel 94%), verkiest de gratis resultaten boven de betaalde advertenties.
  2. Een positie in de top 3 kan zorgen voor een stijging in websitebezoekers van wel 200%! 
  3. 98% van bezoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina. Hier moet jouw site dus tussenstaan.

Wij helpen jou om op de eerste pagina van Google te komen met bewezen SEO tactieken, contentstrategieën en duidelijke targets.

 

Maandelijkse klanten

%

Extra websitebezoekers

%

Stijging in omzet

Zo gaan we te werk

Bekijk de stappen die wij doorlopen bij het optimaliseren.

case js product design growth leaders
^
stap 1

SEO analyse

We beginnen met een SEO-analyse om alle pijnpunten van de website in kaart te brengen. Zo weten wij precies welke (technische) optimalisaties nodig zijn voor een goede basis. Er wordt hierbij gekeken naar 200+ factoren (met snelle laadtijden als leidraad).  

^
Stap 2

Technische SEO-boost

Alle punten uit de analyse zullen worden aangepakt middels een sterke strategie. Doel is om een snelle website neer te zetten die ook SEO-technisch goed in elkaar steekt. Denk hierbij aan pakkende meta’s, headers, ALT-beschrijvingen en rich data markup.  

^
stap 3

Site/content herdesign

Zodra de technische SEO-basis van de website is ingesteld zullen wij doorgaan met het optimaliseren van de voorkant van de website (design en content). Bij oude sites is een compleet redesign soms nodig. Meestal is een tekst/afbeeldingupgrade echter voldoende. Dit bepalen we samen met jou! 

^
stap 4

Nieuwe content

Staat de site zowel aan de achterkant als de voorkant SEO-wise helemaal goed ingesteld? Top! Gaan wij door met het uitzoeken en schrijven van unieke content die daadwerkelijk zal gaan ranken in Google. Denk aan uitgebreide vergelijkingsartikelen, tips & tricks of inhoudelijke industriespecifieke content.  

^
stap 5

Linkbuilding

Linkbuilding zal worden ingezet om andere websites op het internet te laten weten dat wij geweldige content hebben geschreven. Doel is om hiermee inkomende links naar de website te scoren (de nr. 1 Google rankingfactor). 

^
stap 6

SEO uitbreiden

Zodra het artikel goed rankt en de linkjes blijven komen, is het noodzakelijk om dit proces voort te zetten en uit te breiden met andere organische kanalen zoals social media. Wij gaan altijd voor een vaste maandelijkse groei in organische bezoekers.

Laten we samenwerken!

Wij komen graag met je in gesprek om te bekijken hoe wij jouw website hoger kunnen laten ranken in de gratis Google zoekresultaten. 

steven debie review growth leaders
landing 206 1

Growth Leaders beschikt over een professioneel team dat binnen korte tijd jou kan helpen. Hoge kwaliteit, klant vriendelijk en betaalbaar!

Steven Debie     Eigenaar Blue Solutions

yvonne review growth leaders
landing 206 1

Website gebouwd, werd goed geluisterd naar de wens van mij als klant. Snel en betrouwbaar, fijne samenwerking. Resultaat een professionele, frisse en overzichtelijke website!

Yvonne van Bruggen    PvdA Groenlinks Zeewolde

lyanda review Growth Leaders
landing 206 1

In een woord geweldig! Danique van Growth Leaders weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze website is drukker dan ooit.

Lyanda van Henten     Eigenaar Beautysalon Behind The Mirror

Aangenaam kennis te maken

De naam is Dwayn! Ik ben het aanspreekpunt voor alle SEO gerelateerde werkzaamheden bij Growth Leaders. Ook ben ik degene die in staat is om jouw website wél te laten scoren in de competitieve Google zoekresultaten. Geen geheime formules of illegale trucjes, maar gewoon keihard doorwerken en kennis van de laatste Google rankingfactoren. Dat is het geheim van ons succes. Mag ik jouw site binnenkort ook die welverdiende boost in Google geven?
Dwayn Haantjes

Eigenaar, Growth Leaders

handtekening dwayn Growth Leaders
Profielfoto dwayn

Antwoord op jouw vragen

Wat is SEO?

Zoals beschreven in de inleiding is SEO het proces waarbij de website op verschillende punten wordt geoptimaliseerd voor de organische (gratis) zoekresultaten. Er zijn meer dan 200 factoren die een rol spelen en wij weten gelukkig precies waar jouw website het meeste baat bij heeft.

Hoe snel wordt resultaat geboekt?

Dit is afhankelijk van talloze factoren. De voornaamste zijn concurrentie en beschikbaar budget. In overleg zullen wij bepalen wat de doelstellingen zijn en hoe wij deze kunnen bereiken. Bij SEO zijn de eerste resultaten meestal zichtbaar na minimaal 3 maanden. Vanaf dat moment gaat het echter snel met een stijgende lijn omhoog en ga je écht profiteren!

Geven jullie garanties?

Op het gebied van SEO is het enorm lastig om keiharde garanties te geven. Zo voert Google namelijk regelmatig wijzigingen door in het zoekalgoritme en ook concurrenten zitten niet stil. Hierdoor kan het soms langer duren om de gewenste positie te bereiken. Wat we wel doen is het stellen van targets. Zo groeien we gericht naar iets toe en houden we alles meetbaar. Transparantie en een fijne werksfeer is voor ons enorm van belang. 

Wat kost website optimalisatie?

Wij werken met standaard pakketten vanaf €995,- per maand. Bekijk onze prijzenpagina voor een goede indicatie van de verschillende opties en de juiste keuze voor jouw website.

Bericht*

Maandelijkse klanten

Nr. 1 Posities in Google

web design 01

3,000+

Maandelijkse fans voor onze e-mails