Winstgevende advertenties op social media draaien

Jouw merk constant onder de aandacht bij jouw doelgroep. Scoor nieuwe leads + sales met gerichte advertenties op social media. Al bezig met ads? Wij checken gratis nieuwe kansen en mogelijheden!

Onze social media diensten

Onderstaand een overzicht van onze populairste social media diensten. Afhankelijk van jouw doelstellingen zetten wij in op organische (gratis) groei of keiharde sales.

coding icon levels

Facebook advertenties

Verhoog jouw winst en merkbekendheid via gerichte (video) advertenties op het grootste social media platform ter wereld.

Meer info

Adverteren op Facebook kent vele uitdagingen, maar biedt ook talloze mogelijkheden. Onze social media experts verdiepen zich dagelijks in dit platform en weten dus precies wat ervoor nodig is om jouw merk onder de aandacht te brengen. Zorgeloos uitbesteden noemen wij dat!

Korte promotievideo’s met enerverende teksten targeten jouw specifieke doelgroep en zorgen voor winststijgingen en extra naamsbekendheid.

coding icon document

Instagram advertenties

Meer sales en zichtbaarheid onder millenials via influencer marketing, organische post en persoonlijke advertenties.

Meer info

Aanbieders van consumentengoederen en diensten kunnen het zich niet permitteren om niet op Instagram actief te zijn. Met meer dan 500 miljoen dagelijkse gebruikers is Instagram namelijk het perfect kanaal voor het (gratis) promoten van jouw product of dienst.

Wij ontwikkelen pakkende content in de vorm van video’s, gifjes en afbeeldingen. Gecombineerd met de juiste hashtags, biedstrategie en eventuele inzet van influencers zal jouw merk exploderen op Instagram.

coding icon stats

LinkedIn advertenties

Via Inmail, Sales Navigator of banner Ads bereik jij de juiste zakelijke doelgroep op ’s wereld grootste en bekendste netwerksite.

Meer info

Jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij andere bedrijven? Adverteren op LinkedIn is dan de beste keuze. Dit platform is de ideale manier om met de beslissingsmakers binnen een bedrijf in contact te komen.

Onze social media experts kunnen aan de hand van jouw doelstellingen de juiste strategie bepalen. Voor branding zijn banners de beste keuze. Liever warme leads en potentiële sales? Een inmail campagne of volledige Sales Navigator setup biedt dan uitkomst. Wij adviseren je graag!

coding

Community management

Wij beantwoorden reviews, comments, vragen en opmerkingen namens jouw bedrijf op een vaste basis.

Meer info

Met social media heeft jouw bedrijf een extra kanaal om met klanten te communiceren. Dit betekent echter ook dat hier extra tijd en aandacht aan besteed moet worden. Veel bedrijven vergeten namelijk dat community management verder gaat dan het reageren op een enkele vraag via Facebook Messenger.

Community management bij Growth Leaders houdt in dat onze experts jouw social media kanalen volledig beheren en tijdig zullen reageren op alle vragen, verzoeken, comments en reviews. Ook zullen nieuwe functionaliteiten, updates en wijzigingen zeer frequent worden doorgevoerd. Zo vormen al jouw social media kanalen een professionele online toevoeging voor jouw bedrijf. Dit wekt vertrouwen, helpt met branding en zorgt op lange termijn voor een grotere fanbase en tevreden klanten.

coding icon brain

Contentkalender

Met organische (gratis) posts op social media blijf jij altijd onder de aandacht bij jouw doelgroep en groeit jouw fanbase!

Meer info

Buiten de advertenties om is het handig om top of mind te blijven bij jouw doelgroep. Organische (gratis) posts op jouw social media kanalen vormen hierbij de perfect uitkomst.

Wij gaan voor spannende content die gericht is op het opwekken van emoties. Gevoelens zijn namelijk cruciaal om jouw content op te laten vallen in een zee van saaie en nietszeggende berichten. Sprekende beelden, gevatte feitjes of slimme how-to video’s zijn hierbij ideaal.

Bij Growth Leaders maken wij content kalenders voor al jouw social media platformen. Zo heb jij altijd inzicht wat voor content op welk moment online wordt gezet. De gratis posts zullen voornamelijk dienstdoen als boost voor de branding en zichtbaarheid van het merk. Als consumenten weten wie jullie zijn, pakken we ze over met gerichte advertenties.

coding icon list

Facebook winkel opzet & onderhoud

Extra zichtbaarheid, verkopen en winst met een eigen shop in Facebook en Instagram. Wij laten je graag zien hoe het werkt.

Meer info

Facebook maakt het voor bedrijven gemakkelijk om binnen enkele klikken een online winkel op te zetten die klanten kunnen bezoeken via Facebook en Instagram. Onze social media experts helpen jou graag met de opzet van deze winkel.

De Facebook (en Instagram) shop stelt bedrijven in staat om producten uit hun catalogus te kiezen en deze vervolgens uitgelicht te tonen aan bezoekers. Ook is het mogelijk om de look en feel van de shop geheel af te stemmen op jouw huisstijl door de omslagafbeelding, het logo en de accentkleuren aan te passen.

Dit betekent dat elke verkoper, ongeacht zijn of haar budget, nu in staat is om te profiteren van een (extra) online verkoopkanaal via Facebook en Instagram. Wij helpen jou graag om dit kanaal optimaal in te richten en ervoor te zorgen dat jij jouw producten kunt verkopen waar en wanneer jij dat maar wilt.

bussiness dev logo linkedin
marketing solutions logo
fb marketing partner
Fb ads logo
fb live logo
Instagram logo
Social media advertising case van Growth Leaders

Social media succes

N

Facebook- & Instagramstrategie

N

Dagelijkse optimalisatie

Briefing

Voor Heinen Delfts Blauw moest een winstgevende social media campagne opgezet worden. De ontwikkelde strategie realiseerde uitzonderlijk snelle groei waardoor wij de advertenties direct konden opschalen, met prachtige groei tot resultaat. Op enkele campagnes hebben we enorme uitschieters met een ROAS van 200 en hoger. Oftewel: 1 euro erin, 200 euro eruit!

Resultaat

  1. Grotere social media inkomsten dan ooit tevoren 
  2. Ruim 3000 aankopen gerealiseerd via Facebook
  3. 20 campagnes gerund met winstgevende adsets

Social media highlights

Onze social media experts zijn 24/7 bezig met de verschillende platformen. Wij onderhouden en optimaliseren tientallen accounts op maandbasis. Constante bijscholing en integratie van updates zorgt ervoor dat wij altijd voorop lopen op het gebied van social media advertising en zondoende (flinke) maandelijkse groei realiseren.

  • LinkedIn adverteren
  • Facebook adverteren
  • Instagram adverteren

Wat is Social Media Advertising?

Met social media advertising kun je heel gericht targeten op jouw doelgroep. Zo is direct meetbaar wat de resultaten zijn en kun je gericht naar de targets werken. Wij schieten met scherp.

Adverteren op social media onderscheidt zich van traditionele advertenties door de geavanceerde targetingmogelijkheden. Traditionele advertenties schieten vaak met hagel: advertenties worden simpelweg aan zoveel mogelijk mensen getoond, ongeacht hun interesse in het merk of product. Social media advertising stelt merken daarentegen in staat om contact te leggen met de ideale kopers op basis van hun geografische, demografische, psychografische eigenschappen en gedragskenmerken. Resultaat? Meer verkopen en een grotere naamsbekendheid!

%

Social Traffic

%

Conversiestijging

Gemiddelde ROAS

%

Leadstijging

Social media advertising proces

Bekijk hoe wij voor jou gaan scoren op de juiste social media kanalen

Social media adverteren Growth Leaders
^
stap 1

Strategiebepaling

Aan de hand van jouw product, dienst en doelstellingen zal er een strategie worden ontwikkeld voor één of meerdere social media kanalen. Het advertentieformat, budget en de content zullen tijdens deze stap op elkaar worden afgestemd. Gaan we voor banners of video advertenties? Welk budget is nodig om de groeidoelstellingen te behalen? Onze maatwerk strategie zal het antwoord geven!

^
Stap 2

Landingspagina’s maken

Tijd om invulling aan de strategie te geven met een geoptimaliseerde landingspagina. Doel van de landingspagina is om een perfecte aansluiting te vormen op de advertentie en hiermee de kans op een conversie (product aankoop, inschrijving, telefonisch contact etc.) te verhogen. Wij bouwen de landingspagina aan de hand van ons eigen conversie framework. Dit framework is uitvoerig getest en biedt dan ook de grootste kans op succes.

^
stap 3

Advertentieaccount setup

Het advertentieaccount zal worden ingericht op basis van de bepaalde strategie. (Dag)budgetten en biedstrategieën zullen worden ingesteld en de doelgroep zal worden uitgezocht op basis van de filtermogelijkheden van het betreffende social media platform. Ook wordt het advertentieformat hier geselecteerd (banner, video’s, carousels etc.).

^
stap 4

Advertenties maken

Het maken van de daadwerkelijke advertenties is een belangrijke stap. De content die wordt getoond in de advertentie bepaalt immers of iemand doorklikt. Korte video advertenties die een emotie opwekken hebben de meeste kans om op geklikt te worden. In de meeste gevallen zullen wij dan ook aansturen op de opzet van dit soort advertenties.

^
stap 5

Aanloopfase advertenties

De aanloopfase betreft de eerste 48 uur van een advertentie die online is gezet. Deze eerste 48 uur geven inzicht in de keuze van de doelgroep, de allocatie van het budget en de kwaliteit van de advertenties. Aanpassingen zullen aan de hand van deze eerste gegevens doorgevoerd kunnen worden.

^
stap 6

Verbeteren en uitbreiden

Als de aanloopfase laat zien dat de advertenties goed presteren, is het tijd om deze uit te breiden. Extra budget en advertentievarianten zullen dan gaan bijdragen aan meer conversies in een kortere periode. Geeft de aanloopfase een negatief beeld? Geen stress, wij testen net zolang totdat wij het juiste format/doelgroep hebben gevonden alvorens wij gaan opschalen. Dit garandeert een maximale ROI.

Laten we samenwerken!

Wij komen graag met je in gesprek om te bekijken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met het scoren van conversies via social media advertising.

lyanda review Growth Leaders
landing 206 1

In een woord geweldig! Danique van Growth Leaders weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze website is drukker dan ooit.

Lyanda van Henten     Eigenaar Beautysalon Behind The Mirror

Jacco Schipper review growth leaders
landing 206 1

Growth Leaders beschikt over een professioneel team dat binnen korte tijd jou kan helpen. Hoge kwaliteit, klant vriendelijk en betaalbaar!

Jacco Schipper     Eigenaar JS Product Design

steven debie review growth leaders
landing 206 1

Growth Leaders beschikt over een professioneel team dat binnen korte tijd jou kan helpen. Hoge kwaliteit, klant vriendelijk en betaalbaar!

Steven Debie     Eigenaar Blue Solutions

Aangenaam kennis te maken

Hoi, ik ben Danique! Ben je net als ik overtuigd van de ongelofelijke opties van adverteren op social media? Dan kom ik heel graag met jou in gesprek. Als social media advertising expert help ik talloze ondernemers en bedrijven met het behalen van extra succes op social media in de vorm van sales, leads en brand exposure. Het opzetten van een zeer succesvolle advertentie geeft mij dan ook een enorme kick. Wanneer mag ik jou gaan helpen?

Danique Nueboer

Eigenaar, Growth Leaders

Danique Nueboer growth leaders

Antwoord op jouw vragen

Wat is social media advertising?

Social media advertising is het proces waarbij advertenties op social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn worden ingezet voor het behalen van een conversie (aankoop, inschrijving, lead) of het vergroten van de merkbekendheid. We brengen de customer journey in kaart en gaan daar vervolgens passende campagnes voor draaien. 

Wat kost social media advertising?

Social media advertising is onderdeel van onze maandelijkse groeipakketten. De kosten die betaald moeten worden aan het advertentieplatform voor het adverteren (Facebook of LinkedIn) zijn hier niet in opgenomen. Het budget dat je hiervoor moet reserveren is geheel afhankelijk van jouw groeidoelstellingen. Budgetten waar wij mee werken variëren van 500 tot 50.000 per maand. Kom in contact om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Hierbij gaan we er natuurlijk wel vanuit dat het budget zich minimaal keer 2 uitkeert. Dus 1 euro erin, 2 euro eruit. Zo blijft het voor iedereen rendabel en kunnen we gaan sturen naar nóg betere resultaten. 

Hoe snel wordt resultaat geboekt?

Het voordeel van adverteren op social media is dat resultaten vanaf moment 1 zichtbaar zijn. Indien de gekozen strategie direct goed werkt, zullen de eerste positieve resultaten al binnen de eerste dag zichtbaar zijn. Hou er echter rekening mee dat advertenties vaak nog geoptimaliseerd moeten worden alvorens deze echt goed gaan scoren. Zo is het niet ongebruikelijk voor advertenties om pas na 1 week goed te gaan presteren. De eerste maand staat daarom altijd in het teken van testen, testen en nog eens testen. Wanneer we de gouden advertentie hebben gevonden, is het tijd om te gaan schalen. 

Geven jullie garanties?

Op het gebied van social media advertising is het enorm lastig om keiharde garanties te geven. Desalniettemin kunnen wij garanderen dat wij er alles aan doen om van jouw social media campagnes een succes te maken. Het feit dat iedereen die wij helpen op het gebied van social media nog steeds zeer tevreden is en op ons vertrouwd voor maandelijkse groei spreekt hierbij boekdelen. Aangezien alles meetbaar is kunnen we precies laten zien waar we nu staan en waar we naartoe moeten. 

Bericht*

Tevreden klanten

%

Gemiddelde conversiestijging

web design 01

3.000+

Vaste growth fans