Over ons

Wij vinden het een uitdaging om ondernemers te helpen met het behalen van hun (online) doelstellingen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvende intake!

Gratis strategiegesprek

Onze prestaties

Een team van growth hackers is non-stop bezig met het uittesten van nieuwe hypotheses en het implementeren van bewezen online marketing principes.

Growth Leaders performance

  • 65% 65%

Gemiddelde conversiestijging door Growth Leaders

Gemiddelde conversiestijging door concurrenten

680%
Hoogst gerealiseerde
return on ads spend (ROAS)

Het team bestaat uit gedreven young professionals dat de traditionele online marketing methodes als achterhaald beschouwd. Geen eindeloze rapportages, lappen tekst die niemand leest of weken wachten op actie.

Wij weten wat werkt en voeren dit door. Resultaat? Een hogere winst, een snelle ROI en een team van marketingspecialisten dat daadwerkelijk meegroeit met jouw organisatie. Dat is marketing anno nu. 

Shopping logo
fb marketing partner
Optimize logo
bussiness dev logo linkedin
Logo voor ads
Semrush logo

De hoofdrolspelers

Het team bestaat uit meer dan 30 online marketing experts. Ieder met hun eigen discipline. Deze gerichte focus is de sleutel tot succes.

Dwayn Haantjes

Dwayn Haantjes

Founder & SEO Guru

%

Gemiddelde stijging conversies

Expert teamleden

Afgeronde projecten

De Growth Leader mindset

De grote online marketing bureaus werken met vaste kantoortijden, denken te veel binnen de kaders en halen daardoor niet alles eruit wat erin zit. Dat doen wij anders. Wij werken enkel met gedreven young professionals met een echte ondernemersmindset die ook in de avonden en weekenden nog beschikbaar zijn. Als jouw website 24/7 online is, mag je dat ook verwachten van de mensen erachter. Wil jij ook een betrokken team die continue streeft naar meer? Neem dan snel contact met ons op! 

coding icon levels

Website optimalisatie (SEO)

Wij hebben onze eigen SEO-cheatsheets die jouw website onweerstaanbaar zal maken voor zoekmachines en websitebezoekers. Val op in de gratis Google zoekresultaten!

coding icon stats

Online adverteren (SEA)

Altijd zichtbaar in Google en Bing. Met onze geteste advertentiemethodes sta jij direct op nr. 1 en verkoop jij (veel) meer via deze bekende zoekmachines. 

coding

Social media advertising

Met gerichte advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn genereer je extra aankopen, leads en inschrijvingen. Ook is het ideaal voor het verhogen van jouw merkbekendheid (branding).

coding icon brain

Conversie optmalisatie (CRO)

Wij laten zien hoe jij de inkomsten per klant kunt verhogen. Jouw websitebezoekers zullen vaker achter elkaar kopen en gemiddeld meer uitgeven.

Laten we samenwerken!

Meer omzet, zonder extra budget of hogere advertentiekosten? Binnen de huidige resultaten kijken wij naar de kansen die er liggen en pakken ze met beide handen aan. Plan een gratis intake en laten we samenwerken!

Bericht*

Maandelijkse klanten

Nr. 1 Posities in Google

web design 01