Succesvol adverteren op Google

Direct op #1 in Google met onze bewezen advertentietechnieken. Scoor extra sales en verhoog jouw winst. Werk je al met ads? Wij checken jouw Google Ads account gratis op verbeteringen en kansen!

Onze Google Ads diensten

Onderstaand een overzicht van onze populairste Search Engine Advertising diensten. Wij stemmen de juiste advertentiemethode volledig af op jouw doelstellingen.

coding icon levels

Google Search Ads

Dit zijn de tekstuele advertenties die je bovenaan de zoekresultaten krijgt te zien.

Meer info

Graag direct bovenaan in de Google zoekresultaten? Maak dan gebruik van de traditionele (maar doeltreffende) Google Search Ads.

Onze Google advertising specialisten weten precies wat werkt en hoe de ideale advertentie opgezet moet worden. De toevoeging van sitelinks, bel-extensies en reviews zijn slechts enkele van de vele opties die jouw advertentie helpen opvallen. Gecombineerd met een goede landingspagina zullen ze bezoekers omzetten in klanten en zo (flink) bijdragen aan de groeidoelstellingen.

coding icon document

Google Shopping Ads

Jouw producten altijd zichtbaar in de shoppingfeed bovenaan de zoekresultaten.

Meer info

Google Shopping is een Google-service waarmee consumenten fysieke producten kunnen zoeken, vergelijken en kopen bij verschillende retailers die hebben betaald om hun producten te adverteren. Dit staat ook bekend als een Comparison Shopping Engine (CSE). De resultaten van Google Shopping worden weergegeven als miniatuurafbeeldingen die ook de prijs, beoordeling en naam van de aanbieder weergeven. Je ziet deze producten bovenaan de zoekresultaten staan als je zoekt naar een specifiek product.

Google Shopping is inmiddels gratis. Dit om te concurreren met platformen zoals Amazon. Onze shopping experts weten precies hoe zij de producten van jouw website moeten inladen in de Google Shopping feed om zo de zichtbaarheid en kans op aankopen aanzienlijk te verhogen. 

coding

Google Display Ads

Jouw merk constant onder de aandacht met banners en video’s op relevante websites.

Meer info

Een Google Display advertentie is een beeldadvertentie of een rich media-advertentie die kan worden weergegeven wanneer mensen surfen op sites die deel uitmaken van het Google Netwerk (waaronder YouTube).

Display advertenties worden getoond aan mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten en sites bezoeken die gerelateerd zijn aan deze producten. Ook kunnen ze via retargeting getoond worden aan internetgebruikers die in het verleden  interesse hebben getoond in jouw specifieke product of website.

Deze vorm van adverteren is ideaal voor het verkrijgen van merkbekendheid en het overtuigen van potentiële klanten die zich nog aan het begin van de koopcyclus bevinden. 

Wij helpen je graag met de opzet en optimalisatie van succesvolle display advertenties. Neem hiervoor contact met ons op!

Logo voor ads
Shopping logo
Advertentie logo
Bing ads
Partner Logo
Optimize logo
Growth Leaders online adverteren case

Google Ads Case uitgelicht

N

Google Search

N

Google Shopping

Briefing

Facilityshop.nl zat bij één van de grootste marketingbureaus in Nederland, maar was niet tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Winstgroei bleef uit terwijl de kosten opliepen. Wij kregen het verzoek om deze negatieve trend te doorbreken.

Resultaat

  1. Shopping optimalisatie voor 20% korting op klikprijs
  2. Lagere Google Ads kosten (-34%) t.o.v. andere partij
  3. Stijging in omzet van 44% t.o.v. vorige partij

Wat is Search Engine Advertising (SEA)?

Search-engine advertising (SEA) is een tak van online marketing waarbij advertenties in de vorm van tekst, afbeeldingen of video’s op zoekmachines zoals Google en Bing worden geplaatst. Doel van de advertenties is om een zo hoog mogelijke positie van de website te bemachtigen in de zoekresultaten om hiermee meer bezoekers, aankopen en merkbekendheid te scoren.

Het wordt gezien als een snelle en kosteneffectieve manier om direct op de eerste positie in de zoekresultaten te verschijnen. Een goede SEA campagne zal dan ook zeker bijdragen aan de winstgevendheid van jouw bedrijf. Wij laten graag zien hoe het werkt!

Onze SEA Skills

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring met de verschillende SEA diensten. Doordat onze Google Ads experts non-stop bezig zijn met het bijscholen en toepassen van hun skills, lopen wij voorop op het gebied van betaald adverteren. Dit laat zich ook zien in de tientallen klanten die maandelijks op ons vertrouwen voor het realiseren van constante (winst) groei. Wij realiseren conversiestijgingen tot wel 125%!

  • Google Search
  • Google Shopping
  • Google Display

%

Stijging in bezoekers

%

Gemiddelde conversiestijging

Succesvolle campagnes

Nieuwe landingspagina's

Google Advertising proces

Bekijk de stappen die wij doorlopen bij het bouwen en plaatsen van jullie advertenties

Online adverteren Growth Leaders
^
stap 1

Zoekwoorden achterhalen

Alle relevante zoekwoorden voor jouw product of dienst zullen in kaart worden gebracht. De zoekwoorden geven ons een goede indicatie van het maandelijkse zoekvolume, de concurrentie op de markt en het benodigde budget om te voldoen aan de groeidoelstellingen.

^
Stap 2

(Bied)strategie bepalen

Met de informatie van het zoekwoordenonderzoek zal de strategie voor het juiste advertentieformat worden opgesteld. Deze strategie is gebaseerd op het beslissingsproces van jouw product of dienst. De zoekwoorden,  het budget en de biedstrategie worden gekoppeld aan de verschillende fases binnen dit beslissingsproces. Zo zullen oriënterende zoekwoorden minder prioriteit krijgen dan doelgerichte zoekwoorden.

^
stap 3

Opbouw advertenties

Zodra de strategie is uitgedacht zal deze tot leven worden gewekt. Voor Google Search worden tekstadvertenties gebouwd, bij Google Shopping worden de producten ingeladen en banners zullen worden gemaakt voor de Google Display campagnes. Als alles is opgebouwd en opgezet zullen de campagnes live worden gezet om hiermee bezoekers naar de website te trekken.

^
stap 4

Advertentie optimalisatie

Gemiddeld ligt het doorklikpercentage  (het aantal mensen dat een advertentie ziet en ook daadwerkelijk doorklikt naar de site).  van Google Ads rond de 2%. Bij Growth Leaders weten wij echter percentages van 8% – 12% te behalen. Dit uitzonderlijk hoge percentage wordt behaald doordat onze experts constant bezig zijn met het optimaliseren van lopende campagnes. Biedstrategieën en advertentieteksten worden doorlopend getest om de opzet te vinden die zorgt voor de meeste klikken. 

^
stap 5

Conversie optimalisatie

Lukt het ons om bezoekers naar de website te sturen, maar blijven de conversies achter? De kans is dan groot dat de landingspagina’s (de pagina waar de advertentie naar linkt) niet goed is opgezet. Indien dit het geval is zullen wij kleine aanpassingen op deze pagina’s doorvoeren of de pagina geheel opnieuw opbouwen volgens ons bewezen framework. Alles om een zo hoog mogelijke ROI te kunnen garanderen.

^
stap 6

SEA uitbreiden

Als de advertenies lopen en deze middels maandelijkse optimalisatie mooie resultaten behalen, is het tijd om te kijken naar betaalde advertentie uitbreidingen in de vorm van affiliate marketing, programmatic buying en social selling. Dit zijn advertentiekanalen die geen gebruik maken van zoekmachines, maar wel kunnen zorgen voor een aanzienlijke boost in online zichtbaarheid en aankopen. Onze specialisten stellen graag een maatwerk vervolgstrategie op om jouw bedrijf ook te laten profiteren van deze winstgevende kanalen.

Laten we samenwerken!

Wij komen graag met je in gesprek om te bekijken hoe wij jouw website op nummer 1 in Google kunnen krijgen om zo jouw groeidoelstellingen te behalen.

Eric Kraai review growth leaders
landing 206 1

De gasten van Growth Leaders verzorgen nu al geruime tijd onze advertenties. En met veel succes! Er komen maandelijkse steeds meer nieuwe aanvragen binnen.

Eric Kraai    Eigenaar Kraai Veiligheid in Techniek

Jacco Schipper review growth leaders
landing 206 1

Growth Leaders beschikt over een professioneel team dat binnen korte tijd jou kan helpen. Hoge kwaliteit, klant vriendelijk en betaalbaar!

Jacco Schipper     Eigenaar JS Product Design

lyanda review Growth Leaders
landing 206 1

In een woord geweldig! Danique van Growth Leaders weet waar ze het over heeft en kan dit ook erg goed vertalen naar de klant. Onze website is drukker dan ooit.

Lyanda van Henten     Eigenaar Beautysalon Behind The Mirror

Aangenaam kennis te maken

De naam is Danique! Leuk om te zien dat je interesse toont in Google Ads. Of je nu net begint met adverteren of dat jullie dit al geruime tijd doen, ik ben er zeker van dat wij er samen nog een stuk meer uit kunnen halen. Als advertising expert heb ik mij compleet verdiept in de wonderschone wereld van betaald adverteren. Ik kijk dan ook graag eens met je mee naar de kansen op het gebied van tekstadvertenties, Google Shopping en remarketing banners. Hopelijk spreken wij elkaar snel!

Danique Nueboer

Eigenaar, Growth Leaders

Danique Nueboer growth leaders

Antwoord op jouw vragen

Ik heb nog geen Google Ads account. Kunnen jullie mij helpen?

Mocht je nog geen Google Ads account hebben dan zullen wij dit uiteraard voor jou opzetten. Wij verzorgen de tracking, het instellen van de doelen (meetbaar maken van de resultaten) en de verdere invulling. Mocht je dit liever zelf willen doen, dan kan dit uiteraard ook en zullen wij jou hierin ondersteunen.

Hoe snel wordt resultaat geboekt?

Het uitzoeken van de zoekwoorden, het inlezen in het onderwerp en het opzetten van de advertenties en doelen neemt gemiddeld genomen 1 maand in beslag. Een goede basis is immers cruciaal voor succes. Na deze eerste maand gaan we de uitgezochte strategie doorvoeren. Resultaten in de vorm van conversies zullen dan binnen enkele dagen al zichtbaar moeten zijn.

Geven jullie garanties?

Aangezien SEA onderhevig is aan tal van factoren is het lastig om hier keiharde garanties aan te koppelen. Gemiddeld genomen realiseren wij conversiestijgingen tussen de 2% en 250%. Dit grote verschil verklaart ook meteen waarom vaste garanties onmogelijk zijn. Hetgeen wij wel garanderen is dat wij er alles aan doen om jullie (realistische) groeidoelstellingen te behalen. Onze talloze SEA klanten kunnen dit beamen.

Wat kost adverteren via Google?

Wij werken standaard met pakketten vanaf 995 per maand. De advertentiekosten voor Google zijn hier niet in opgenomen. Het bedrag dat je daadwerkelijk kwijt bent aan adverteren hangt voornamelijk af van jouw groeidoelstellingen. Hoe sneller je wilt groeien, hoe meer budget hiervoor nodig is. Ter indicatie: sommige van onze klanten investeren maandelijks tot wel 100.000 euro in Google Ads. Benieuwd naar de kansen voor jouw bedrijf? Neem dan even contact op!

Bericht*

Tevreden klanten

Miljoen aan omzetstijging

web design 01

3.000+

Vaste nieuwsbrief fans